Akülerin Garantisi Kaç Yıldır?

Akülerin Garantisi Kaç Yıldır?

“Akülerin garantisi kaç yıldır?” sorusuna verilen yanıtın ne olmasını umut edersiniz? 1 yıl, 2 yıl, 3 yıl? Hatta belki de “Keşke 5 yıl garantili akü olsa.” diyorsunuz. Lakin piyasadaki akülerin garanti süreleri genellikle birbirinin aynısı olmaktadır ve bu süre 2 yıla(24 aya) karşılık gelmektedir. Yani akülerin garanti kapsamı süresi %99 ihtimalle 2 yıldır(24 aydır). Aynı zamanda ticari aküler 1 yıl garantilidir. Akülerin ömürlerinin 2 yıl ile 5 yıl arasında değiştiği düşünülürse 0-2 yıl arasındaki asgari süre garanti kapsamında olmaktadır.

İçindekiler

Akü Garanti Sorgulama

Akü garanti sorgulama işlemini akünün garanti belgesine bakarak yapabilirsiniz, eğer garanti belgesinde garanti süresi ile ilgili bir ipucu bulamazsanız akünüzün markasının yetkili servisini arayabilir ve bu konuda yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Mutlu Akü Garanti Süresi

Akü markaları arasında tercih yaparken garanti süresi en dikkat edilen parametrelerden biri olmaktadır ve dolayısıyla tıpkı diğer markalarda olduğu gibi Mutlu Akü garanti süresi de Mutlu Akü müşterileri için en mühim hususlar arasında yer almaktadır. Elbette satın alınacak olan Mutlu Akü modelinin teknik özellikleri de önemlidir ve kullanıcılar bu parametrelere de dikkat etmektedir. Aksi halde yanlışlıkla farklı araçlar için olan bir akü modeli tercih edilebilir. Daha güçlü veya daha güçsüz bir akü modeli alışveriş sepetinize süsleyebilir. Lakin bu aşamalar kadar garanti süresi de çok önemlidir. O halde sorumuzun cevabını verelim: Mutlu Akü garanti süresi 2 yıldır(24 aydır).

İnci Akü Garanti Süresi Kaç Yıl

İnci akü garanti süresi kaç? Bu soru İnci Akü alıcıları için büyük önem arz etmektedir. Bir düşünün. Akü aldınız ve herhangi bir garantisi yok. Akü aldınız ve çok kısa bir garanti süresi var. Çok kötü hissedersiniz değil mi? Neyse ki İnci Akü Türkiye’nin en eski akü markalarından biri olmasının verdiği ağırlığa yakışır şekilde müşterisini asla mağdur etmiyor ve ürünleri için 2 yıl(24 ay) garanti sunuyor. Yani İnci marka akülerin garanti süresi 2 yıldır(24 aydır).

Yiğit Akü Kaç Yıl Garantili?

“Yiğit Akü kaç yıl garantili?” sorusu Yiğit Akü alıcılarının belki de en çok yaptığı Google araştırmasıdır. Aynı zamanda Yiğit Akü’nün yüz yüze satış danışmanları da müşterilerinden en çok Yiğit Akü modellerinin garanti süreleri hakkında sorular duymaktadır. Bunun yanı sıra Yiğit Akü modellerinin performansı da merak edilenler arasındadır. Ürünlerinin fiyatına göre müşteriye geri dönüşünün nasıl olduğu merak edilmektedir. Alınan geri bildirimler neticesinde özellikle uzun yol araç kullanıcılarının Yiğit Akü’den son derece memnun oldukları görülmektedir. Fazla dur kalk gerektirmeyen yol çeşitlerinde Yiğit Akü kendini daha iyi göstermektedir. Bununla birlikte alınacak olan Yiğit Akü modelinin garanti süresi de çok önemlidir. Yiğit Akü’nün ürünleri için verdiği garanti süresi 2 yıldır(24 aydır).

Varta Akü Garantisi Kaç Yıl?

Varta Akü günümüzde araç sahiplerinin çoğunluğu tarafından en iyi akü markası olarak kabul edilmektedir ve tavsiyeler üzerine bir an evvel Varta marka bir akü satın almak isteyenler “Varta akü garantisi kaç yıl?” sorusunu sormaktadır. Varta’nın aküleri en çok dayanım süreleriyle meşhur olmalarına rağmen doğanın kanunu olarak bir gün mutlaka ömürleri tükenmekte ve kullanılmaz hale gelmektedir. Bu yüzden her ne kadar uzun soluklu bir akü markası olsa da Varta’nın ürünleri için kaç yıl garanti sağladığı önemlidir. Bu süre artık standart haline gelmiş garanti süresinden farklılık göstermemektedir. Varta marka akülerin garanti süresi 2 yıldır(24 aydır).

Alakalı Konullar;

Akü Bitmesi Garanti Kapsamında Mı

Akü Garanti Belgesini Kaybettim